Onze Dienstverlening

Om u goed te kunnen adviseren is het 100% op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in het arbeidsrecht noodzakelijk. Onze juristen zijn dat als geen ander. Dagelijks leveren zij slag om voor u het beste resultaat te halen. Wij hechten aan een open communicatie met onze cliënten, waarbij wij u ook zorgen uit handen willen nemen.

Als werkgever ontkomt u er niet aan: vroeg of laat krijgt u met het arbeidsrecht te maken. Of het nu gaat om, bijvoorbeeld, een ontslag of een vraag over een non-concurrentiebeding, u wilt de goede beslissingen nemen. Een verkeerde beslissing kan u immers veel geld en tijd kosten.

Arbeidsjuristen Nederland helpt u daarbij. Wij voorzien u van advies, zodat u, ook in complexe situaties, de juiste keuze kunt maken. Heldere communicatie, korte lijnen en uw commerciële belangen staan hierbij voor ons voorop.

De dienstverlening van Arbeidsjuristen Nederland omvat alle aspecten van het arbeidsrecht. Onder meer valt daarbij te denken aan:

Ook kan Arbeidsjuristen Nederland een totaaloplossing bieden in de situatie dat u een groep van werknemers van hun arbeidsplaats moet mobiliseren, als gevolg van, bijvoorbeeld, reorganisatie, dismatch, of demotie. Bij dergelijke mobiliteitstrajecten nemen wij alle arbeidsrechtelijke aspecten voor onze rekening.